Canon

Casio

Fuji

Hp

Kodak

Nikon

Olympus

Panasonic

Pentax

Samsung

Sony

KÉSZÜLÉK LEADÁSMeghibásodott készülékének leadására az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:

 

1. Személyes leadás - ezt a megoldást javasoljuk Ügyfeleinknek általában, mivel az esetek túlnyomó többségében átvételkor tájékoztatást tudunk adni a javítás várható költségeiről, illetve a becsült átfutási időről, továbbá bármely - javítással kapcsolatos - egyéb részlet közvetlenül egyeztethető

2. Meghibásodott készülékét ismerősei / barátai is eljuttathatják hozzánk, akik esetleg idejükbe / útvonalukba / teeindőik közé inkább be tudják illeszteni szervizünk felkeresését

3. Fényképezőgépét csomag küldeményként is tudjuk fogadni, ill. ezen készülékek azonos módon történő visszajuttatását is meg tudjuk oldani. Ezekben az esetekben fontos, hogy Ügyfeleink pontos elérhetőségeket (nevet, szállítási / számlázási címet, telefonszámot) adjanak meg a gyors és pontos ügyintézéshez. Ugyanakkor javasoljuk, hogy amennyiben ezt a leadási módot választja, egyeztessen előzetesen kollégáinkkal telefonon vagy e-mailben a szállíásról, mivel futárszolgálatunkkal fennálló szerződéses kapcsolatunk révén a küldeményt alacsonyabb költségek mellett tudjuk szállíttatni országszerte.

4. Speciális esetekben - pl. szerződéses karbantartási viszony - cégünk végzi el a gépek felvételét, illetve azok javítást követő visszaszállítását.

 

A javításra leadott készülékek szervizelését igyekszünk minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt végrehajtani (jellemzően 1-2 nap !, ellentétben más szervizeknél tapasztalható, nem ritkán több hónapos átfutási idővel).

Átvételkor erre a célre kidolgozott, speciális munkalapon vesszük fel a tulajdonos, illetve a készülék adatait, feltüntetve a fényképezőgéppel együtt leadott tartozékokat és a készülék esetleges sérüléseit is. Amennyiben a javítási művelet során bármely kérdés merülne fel, minden esetben felvesszük a kapcsolatot a készülék tuladonosával, egyben tájékoztatjuk a javítás összköltségéről. Természetesen bármikor kérhet felvilágosítást kollégáinktól a megadott elérhetőségek valamelyikén.

! FONTOS ! Az árajánlat kalkuláció, hibafeltárás, bevizsgálás cégünknél ingyenesen történik!

Tehát Önnek semmibe sem kerül meghibásodott fényképezőgépének javítási költségének felmérése. A teljes javítási költség kiajánlásáig Ön bármikor elállhat a készülék javíttatásától, ebben az esetben térítés nélkül visszaszolgáltatjuk fényképezőgépét (a leadás módjától függöen Önnek csak a szállítási költséget kell vállalnia).

A fizetés az előzetes tájékoztatás szerint az átvételkor történik, függetlenül attól, hogy személyesen vagy csomagküldő szolgálat közbeiktatásával veszi át megjavított fényképezőgépét. A javításokra azok jellegétől függően 1-6 hónap garanciát vállalunk.

A gépeket szállításhoz mindig megfelelő alapossággal csomagoljuk, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket az út során. Kérjük, Önök is járjanak el körültekintően küldeményeik feladása során!

 up

http://www.fenykepezogep-szerviz.hu
 
FOTO DIGITAL a kompakt digitális fényképezőgépek magyarországi szakszervize
1012 Budapest, Attila út 133. Tel./Fax: 212-1008, 375-2373 e-mail: fotodigital@hu.inter.net